Herstellingen en onderhoud

Klaar binnen 24 uur

Als u een afspraak maakt, herstellen we uw fiets op de dag dat u hem binnenbrengt ( Indien alle onderdelen in stock zijn ), zo zit u slechts even zonder. Deze afspraak kan u in de winkel maken, maar het kan ook telefonisch of per mail. Als u geen afspraak maakt, zorgen we er uiteraard ook voor dat uw fiets zo snel mogelijk hersteld is. ( momenteel is dit +-10 werkdagen ) . Kleine ( dringende ) herstellingen zoals bv. platte band, gebroken kabels,.. proberen wij zo snel mogelijk ertussen te nemen. 

Vervangfietsen zijn  beschikbaar voor klanten die bij ons een fiets hebben aangekocht. Soms zijn deze fietsen echter al uitgeleend of in herstelling. Laat op voorhand iets weten indien je zeker wilt zijn dat deze beschikbaar zijn!

Wij herstellen alle merken, ook niet bij ons aangekocht! 

Onze filosofie is en blijft; iedereen helpen. 

(maar we werken uiteraard enkel aan de elektrische systemen waarvoor we opgeleid zijn)

Gelieve uw fietszakken en kinderzitjes te verwijderen alvorens u de fiets binnenbrengt. De fietszakken worden er bij praktisch elke herstelling afgehaald. Als de fietszakken eraf gehaald worden alvorens u de fiets binnenbrengt, verliezen wij minder tijd met deze eraf te halen, en bespaart u dus ook nog eens op de kostprijs van de herstelling. 

Elke herstelling is anders en hierdoor rekenen wij dus geen vaste prijzen per herstelling. Zodat u een idee heeft op welke kosten u kan rekenen staat hieronder een lijst met de werktijden van onze meest courante herstellingen. Deze lijst is deels gebaseerd op onze eigen ervaring , en deels op de BOVAG werkplaatstijden tabel. Let erop dat dit geen vaste werktijden zijn, en dat bij sommige fietsen dit langer duurt, en bij sommige net korter. Wij rekenen enkel de effectief gewerkte tijd aan. Bij goed onderhouden fietsen zal dit vaak in uw voordeel zijn. Wij werken met een uurtarief van €65 inclusief BTW. 
location_on Jozef Pierrestraat 68 3010 Kessel-Lo mail_outline fietsenhermans@gmail.com phone +32 (0) 16 72 06 50

Contact
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x