Nieuws

Inclusieve onderneming 2022

Werkplekarchitect Synkroon bevestigt dat Fietsen Hermans zich in 2021 heeft ingezet om mensen in te schakelen op de arbeidsmarkt op een duurzame manier via werkplekleren. Daarmee draagt deze onderneming bij aan de realisatie van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

14 juni 2022

Lees meer

Duurzaam fietsen en recycleren bij Fietsen Hermans

Wij blijven al het mogelijke doen om de meest duurzame fietsenwinkel te zijn. Vanaf 2019 beginnen we over te schakelen op Schwalbe banden, hun binnenbanden zijn o.m. 100% recycleerbaar.

31 oktober 2018

Lees meer

Fietsenmaker Hermans erkend als Ambachtsman

Tom Hermans, van Fietsen Hermans, werd vorige maand door de FOD Economie als eerste en enige fietsenmaker officieel erkend als Ambachtsman. Iets wat geen enkele fietsenhandelaar in België voor hem ooit is gelukt.

13 april 2017

Lees meer

Tom Hermans enige officiëel erkende 'ambachtelijke' fietsenmaker!

Fietsenmaker Tom Hermans uit de Jozef Pierrestraat in Kessel-Lo is als eerste en enige in ons land officieel erkend als ambachtsman. Hermans diende een dossier in bij FOD Economie en kreeg zijn erkenning onder meer omdat hij de kunst van het 'wielen rechten' beheerst. "We doen dat nog altijd zoals het honderd jaar geleden werd gedaan. Het vraagt trouwens veel geduld en ik leer nog elke dag bij", zegt Tom Hermans.

23 maart 2017

Lees meer

Je fietsenmaker een ambachtsman?

Tom Hermans van Fietsen Hermans aan de Jozef Pierrestraat in Kessel-Lo werd deze maand door de FOD Economie als eerste en enige fietsenmaker officieel erkend als ambachtsman.

22 maart 2017

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x